In Blog

Vorige week Woensdag (11-10) was het dan eindelijk zover, ik kon mijn motortraining hervatten.
Na 6,5 week niet te hebben gereden, had ik er erg veel zin in.
Ondanks dat ik nog wel een beetje last had van me schouder, voelde ik mij goed genoeg om weer te rijden.

Ik ging de baan in met stiekem toch wel een beetje zenuwen, ik wist natuurlijk niet hoe het zou gaan.
De baan lag erg technisch en zwaar, dus het viel niet mee. Gelukkig had ik niet al te veel last van mijn schouder, dus dat was zeker fijn.

De eerste keer na een aantal weken is natuurlijk altijd lastig en ik wou het gewoon rustig opbouwen.
Afgelopen weekend ben ik nog naar Arnhem geweest en daar ging het al een stuk beter. Het vertrouwen met de motor komt steeds meer terug en ik heb er veel plezier in ! De eerste paar weken zou ik vooral gebruiken om de snelheid weer terug te krijgen. Daarna ga ik weer werken aan de duur, dus lang rijden.

Ook begint binnenkort de wintercompetitie in Arnhem. Ik ga kijken of ik me goed genoeg voel om daar ook aan deel te nemen. Het is wel fijn om in de winter een beetje wedstrijdritme te houden. Ik hou jullie op de hoogte !

Recent Posts

Start typing and press Enter to search