In Overige

De eerste wedstrijd voor het WK dames in Arco di Trento zit erop! Op vrijdag aangekomen was het mooi weer en de baan lag er goed bij. Shana had er erg veel zin in, maar had toch wel een beetje spanning.

In de training op zaterdagmorgen reed ze iets te gespannen, waardoor ze in de 3de ronde al last had van harde armen. Hierdoor kon ze geen goede tijd zetten en had ze een 17de tijd.

De 1ste manche kwam ze met de start in aanraking met een andere rijder, waardoor ze bijna viel en haar voet aan de grond moest zetten. Hierdoor begon ze als allerlaatste aan de wedstrijd en reed ze zich nog terug naar een 20ste plaats. Ze had alles gegeven op een baan waar het erg moeilijk was om in te halen en had toch nog een puntje. Ze was erg gebrand op een betere start en uitslag in de 2de manche!

De 2de manche was ze goed weg bij het hek, maar ze werd ingesloten waardoor ze weer rond de 20ste plaats pas aan de wedstrijd begon. Het rijden ging wel een stuk beter en ze kon er nog een paar inhalen en finishte op een 13de plaats. Ze staat nu op een 15de plaats in de tussenstand.

Volgende week is de volgende wedstrijd voor het WK dames in Portugal, Agueda.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search