In Overige

Met een wild card, geregeld door de heren van de zwarte cross, mocht Shana meedoen aan de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, bij de MX2. Voor Shana was dit een uitdaging om tussen de sterke mannen te strijden. Op zaterdag was er de kwalificatierace waarin ze op een 23ste plaats eindigde.

Op zondag dus aan het hek.

Het viel niet mee in het sterke mannelijke veld, maar ze heeft voor zichzelf 2 goede manches gereden. In de 1ste paar ronden kon ze goed meekomen, maar moest haar tempo iets laten zakken omdat ze op 110 % reed. Normaal duren haar manches 20 minuten en 2 ronden, maar nu moest ze 30 minuten en 1 ronde aan de bak. Shana nam het tempo aan dat ze constant kon volhouden en ging nog in gevecht met een aantal rijders. Ze finishte op een 26ste en 24ste plaats.

Het was voor Shana een goede training met heel veel publiek.

Foto: Niek Kamper

Het was een gezellig en geslaagd warm weekend in Lichtenvoorde.

De komende tijd heeft Shana geen wedstrijden en zal haar tijd benutten om zich volledig voor te bereiden op haar WK in Assen op 15 en 16 september.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search