In Overige
In het weekend van 25&26 Mei had Shana de 4de wedstrijd voor het Europees Kampioenschap in Reutlingen, Duitsland. Een harde baan met redelijk wat hoogteverschillen.

Op Zaterdag moest ze 3 keer rijden.  In de vrije training nam ze goed de tijd om de baan te verkennen en probeerde zoveel mogelijk verschillende lijnen en zette een 5e tijd. De tijdtraining bepaalde de startplaats voor de kwalificatiewedstrijd later die dag. Aan het eind van de training, in de laatste ronde, kon ze nog haar tijd verbeteren en ze had weer een 5e tijd. Bij de kwalificatiewedstrijd pakte ze een hele slechte start, als bijna laatste moest ze beginnen. Op dit harde circuit was het lastig om in te halen. Ze hadden net voor de wedstrijd gesproeid en als je naast de ideale lijn kwam, was het op veel plekken erg glad. Toch kwam ze nog terug naar een 8ste plaats.

Op Zondag tijdens de wedstrijd koos Shana voor een andere strategie tijdens de start. Ze ging helemaal van buiten starten en dit pakte goed uit. De 1ste manche begon ze op plaats 4 aan de wedstrijd en ze kon dit ook een lange tijd volhouden. Helaas, kwam ze ten val. Er was een achterblijver gevallen, waardoor ze een andere lijn pakte. Het was erg glad, waar ze niet op had gerekend en ze gleed onderuit. De motor lag erg ongelukkig en het duurde even voordat ze weer op de motor zat. Op plaats 10 hervatte ze de wedstrijd en ze kwam strijdend nog terug naar een 7de plaats. Hier was ze wel teleurgesteld om, maar het rijden was wel goed.
De 2e manche was de start weer goed, bijna de hele manche reed ze op de 4de plaats, maar ze had het moeilijk. Ze kwam niet in haar ritme en het rijden ging moeizaam. Dit zorgde er ook voor dat ze 2 ronden voor het eind nog werd ingehaald en zo als 5de finishte.

Met een 7de en 5de plaats was ze 5de totaal. Ze heeft hierdoor wel veel punten verloren op de leidster in het klassement, maar er is nog van alles mogelijk. De laatste EK is in het weekend van 15&16 Juni in Arnhem.