Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/shanavan/domains/shanavandervlist.nl/public_html/wp-content/plugins/nextend-google-connect/nextend-google-connect.php on line 55
Shana 6de in de totaalstand van het WK – Shana van der Vlist | Official website
 In Overige

Afgelopen weekend was de laatste WK wedstrijd in Turkije. Shana was erop gebrand om er alles aan te doen om haar 5de plaats in de tussenstand te behouden.

Het was geen vol starthek, maar de beste dames waren natuurlijk wel op komen dagen, omdat er in de tussenstand nog van alles mogelijk was. In de eerste manche kwam Shana niet goed weg bij het hek en begon op plaats 10 aan de wedstrijd. Na een aantal ronden had ze zich terug geknokt naar plaats 6. Dit heeft ze tot de finish netjes vast weten te houden. Zelf was ze niet helemaal tevreden over het rijden en wou het de 2de manche beter doen.

De 2de manche begon ze beter aan de wedstrijd. Ze deed haar uiterste best en het rijden ging een stuk beter dan de 1ste manche, maar ook nu finishte ze op plaats 6.

In dit sterke veld toch 5e totaal over het weekend.

Helaas heeft ze in de laatste manche van het seizoen haar 5de plaats in de tussenstand verloren, met een verschil van 1 punt. 6e in de totaaluitslag van het Wereld Kampioenschap.

Shana heeft dit jaar grote stappen vooruit gemaakt en blijft hier hard aan werken!

Foto: Niek kamper

Recent Posts

Start typing and press Enter to search