In Overige

Vorige week was het dan eindelijk zover. Er kon weer getraind worden met de motor, na een lange tijd. Dat voelde goed !

I.v.m. coronavirus waren de circuits voor lange tijd gesloten, dit betekende dus dat er alleen fysiek getraind kon worden, maar niet op de motor. Dit was natuurlijk erg jammer, maar de gezondheid van de mens staat boven alles. Gelukkig kreeg Shana het goede nieuws dat ze 1 van de 9 topsporters was, die onder strenge regels en op vaste dagen kon beginnen met haar  motortraining. Hier was ze erg blij mee. Na zoveel alleen maar fysieke trainingen te hebben gedaan, was het gevoel terug op de motor super.

Vanaf 11 Mei is het weer mogelijk voor iedere crosser, jong en oud, om weer te trainen. Wel moet  je je vooraf aanmelden bij het circuit waar je wilt gaan trainen, zodat het niet te druk word. Het is natuurlijk erg goed dat er weer getraind kan worden, maar over de wedstrijden van dit jaar is erg nog niet veel duidelijk.

Shana hoopt natuurlijk dat er nog wel wedstrijden gaan komen dit jaar en blijft haar uiterste best doen tijdens alle trainingen die ze moet afwerken.

We houden jullie op de hoogte.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search