Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/shanavan/domains/shanavandervlist.nl/public_html/wp-content/plugins/nextend-google-connect/nextend-google-connect.php on line 55
Goed begin in het ONK dames voor Shana – Shana van der Vlist | Official website
 In Overige

Afgelopen weekend stond voor Shana de eerste wedstrijd voor het ONK dames op de planning. Na een aantal jaren afwezigheid was de damesklasse terug bij de KNMV, wat natuurlijk erg leuk is ! 

Shana had er erg veel zin in en dat liet ze in de training meteen zien. Ze zat lekker op de motor en kon een 2de tijd zetten, op een nog erg vlakke baan. 

In de 1ste manche pakte ze een goede start en begon als 2de aan de wedstrijd. De eerste ronde was ze iets te voorzichtig, waardoor ze werd ingehaald. Ze reed de hele manche op de 3de plaats en daar finishte ze ook.

De 2de manche begon ze weer op plaats 2 en kwam de eerste ronde als 3de door. Na een mooi gevecht met Lynn kon ze de 2de plaats terug pakken en begon ze ook het gat te dichten naar plaats 1. Shana hield het tempo hoog en kwam als 2de over de finish, 1.2sec achter de leidster. 

Aankomend weekend doet Shana mee in Harfsen, daar is de 2de wedstrijd voor het ONK dames.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search