In Overige

Op Zaterdag 19 September heeft Shana meegedaan in Oss. De 3de wedstrijd voor het ONK dames. 

In de tijdtraining was de baan heel erg snel en vlak. Ze had nog niet het goede gevoel met de baan en kwam niet verder dan een 4de tijd.

De eerste manche begon ze op plaats 4, na een aantal ronden schoof ze door naar de 3de positie. Ze kon de aansluiting krijgen met de 2de dame, maar het verschil niet maken. Als 3de kwam ze over de finish. 

De 2de manche begon ze weer op de 4de plaats, maar ditmaal kwam ze helemaal niet in haar ritme en verloor de aansluiting. De laatste paar ronden kreeg ze de 3de dame in het vizier en ging het rijden ook beter. Ze kreeg de aansluiting en finishte in het achterwiel. Toch afgevlagd op plaats 4. 

Met een 3de en 4de plaats was ze 4de overal. Ze staat 3de in het kampioenschap en de laatste wedstrijd is op 11 oktober in Westerbork.

Foto: Niek Kamper

Recent Posts

Start typing and press Enter to search