In Overige

Afgelopen weekend heeft Shana de derde wedstrijd om het wereldkampioenschap in Sardinië gewonnen.

In de trainingen had ze gelijk al een goed gevoel met de baan en dat gaf veel vertrouwen voor de wedstrijd. Met een 2de tijd in de tijdtraining kon ze een goede plek achter het hek uitzoeken.

De eerste manche begon ze als 3de aan de wedstrijd en al snel schoof ze door naar een 2de plaats. Gedurende de eerste 10minuten hield ze de druk er goed op bij de leidster, Lynn, om vervolgens een aanval in te zetten. Dit lukte en ze schoof door naar de leiding. Ze reed een hele strakke wedstrijd en kwam met een voorsprong van meer dan 20seconden over de finish. Erg blij en tevreden.

De tweede manche had ze weer een goede start en begon als 2de aan de wedstrijd. De hele manche heeft ze wiel aan wiel gereden met Nancy, maar het lukte Shana niet om haar in te halen. Moe gestreden kwam ze als 2de over de finish. Ze heeft de hele manche heeft ze goed gevochten en met een 1-2 in de uitslagen was ze totaal de winnaar.

De eerste overwinning van 2022 en ook haar eerste podium van het seizoen. Tevreden kijkt ze terug op dit weekend en gaat de komende twee weken goed op de harde ondergrond trainen voor de volgende wedstrijd in Spanje, op 28/29mei.

In de tussenstand staat ze nog steeds op een 3de plaats, maar ze heeft dit weekend wel veel punten goed gemaakt ! 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search