In Overige

Afgelopen weekend heeft Shana in Nederweert gereden. Op zaterdag had ze de training, kwalificatie, eerste manche en op zondag de tweede manche. Ze wist voor het weekend niet wat ze kon verwachten, want ze had nog nooit in Nederweert gereden. Bij aankomst op zaterdag zag ze al gelijk dat het een kleine baan was. 

In de training zette ze een 3de tijd en in de kwalificatieheat werd ze 2de.

Bij de start van de eerste manche kwam ze goed weg, alleen schoof ze in de eerste bocht iets te ver naar buiten. Als 2de begon ze aan de wedstrijd en daar is ze ook gefinisht.

De tweede manche op Zondag was de baan een stuk vlakker en sneller. Voor de jeugd werd de baan steeds geschoven. Ze was weer goed weg en draaide dit keer korter af. Als 2de begon ze aan de wedstrijd en al in de eerste ronde schoof ze door naar de 1ste plaats. Ze kon de leiding 12 ronden vasthouden, helaas maakte ze een verkeerde beslissing met een achterblijver en viel ze terug naar plaats 2.

Met twee keer een 2de plaats was ze totaal ook 2.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search