Shana van der Vlist van Creymert Racing heeft in het Europees Kampioenschap dames in het Duitse Schwedt tegenslag gekend.

Op een vierde plaats rijdend kreeg ze in de eerste manche af te rekenen met mechanische problemen waardoor ze de wedstrijd moest verlaten. In de tweede manche wist ze wel als vierde te finishen maar door het uitvallen in de eerste manche heeft ze veel punten verloren in de tussenstand van het kampioenschap!

Lees hieronder het verslag van Shana.

”Op vrijdag aangekomen bij de baan. Overdag regende het, maar dat was goed voor de baan. De baan zag er goed uit en had er zin in.
Vrije training de baan goed verkend, de tijdtraining zette ik een 3de tijd, dus had een goede plaats achter het starthek. In de kwalificatierace pakte ik een slechte start, want ik kwam in aanraking met de bandenstapel in de eerste bocht. Toen van de 24ste plaats naar de 7de plaats gereden. Het rijden ging lekker.

De 1e manche op Zondag pakte ik een goede start en reed op een 4de plaats, toen kreeg ik helaas mechanische problemen en moest de wedstrijd verlaten.
De 2de manche was ik gebrand op een goede uitslag, de start was redelijk, het rijden ging goed en finishte op een 4de plaats. Helaas veel punten verloren in de eerste manche en gezakt van een 3de naar een 6de plaats in de tussenstand, het blijft een mechanische sport.”

Recent Posts

Start typing and press Enter to search