In Overige

Afgelopen dinsdag 15 Augustus was het eindelijk weer tijd voor een wedstrijd, na een aantal weken alleen maar getraind te hebben.

De jaarlijkse wedstrijd in Mol/Balen leek mij een goede training voor de volgende WK dames in Assen. Ik reed mee in de klasse cup MX2. In de tijdtraining was de baan nog vlak, omdat wij als eerste moesten rijden. Ik had niet echt een goede ronde kunnen zetten en had zo een 9de tijd. Ik had wel een goed gevoel over het rijden en de baan lag me wel.

In de 1ste manche viel ik met de start en kon zo als allerlaatste (43) aan de wedstrijd beginnen. Het rijden ging goed en had een lekker ritme. Zo reed ik helemaal terug naar de 5de plaats en had ik de snelste rondetijd van iedereen.

De 2de manche pakte ik de kopstart en reed zo de hele wedstrijd aan de leiding. Ik had aan het eind van de manche een voorsprong van meer dan een minuut op de 2de man. Totaal was ik 2de en kon zo mee het podium op. Erg tevreden over het rijden!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search