In Overige

Het seizoen 2017 zit erop. Shana van der Vlist blikt terug op haar seizoen.

‘’Dit was mijn eerste jaar op de KTM, wat me erg beviel. Ik heb de Dutch Masters gereden op de 125cc en het WK dames op de 250cc. Het switchen van motor was af en toe wel moeilijk en daardoor kon ik soms mijn ritme niet goed vinden op de 250cc. Toen het Dutch Masters seizoen was afgelopen, waarin ik op een 22ste plaats eindigde, ging het rijden steeds beter op de 250cc. De snelheid ging omhoog en ik voelde me steeds beter. Ik stond na 4 wedstrijden op een 8ste plaats in het wereldkampioenschap en met nog twee wedstrijden te gaan zat er nog wel verbetering in. Helaas kwam ik 1 week voor Assen ten val, waardoor ik de laatste twee wedstrijden moest missen. Dit was voor mij een grote teleurstelling, omdat ik wist dat het rijden goed ging. Uiteindelijk ben ik nog op een tiende plaats geëindigd, ondanks het missen van vier manches. Er had zeker meer in gezeten! Ondanks dat ik niet tevreden ben met het resultaat, heb ik dit jaar veel geleerd, in het eerste jaar op de 250cc.

In 2018 zal ik deelnemen  aan het volledige wereldkampioenschap dames. In Nederland weet ik nog niet aan welke wedstrijden ik ga deelnemen, dat gaan we nog bekijken.

Ik wil al mijn supporters, vrienden familie en alle mensen die ons hebben geholpen bedanken voor de steun. Zeker ook mijn sponsoren, zonder hen was dit niet mogelijk geweest!

Ook het CreyMert Racing Team bedankt voor de ondersteuning en ik wens ze veel succes komend seizoen.’’

Bedankt,

Shana en familie Van der Vlist

Recent Posts

Start typing and press Enter to search