In Overige

Volgende week is het dan eindelijk zover, na een lange winterperiode gaat het seizoen voor Shana dan ook beginnen. In het weekend van 7/8 april staat de eerste WK dames op de kalender. De wedstrijd is in Italië op de mooie baan in Arco di Trento. Vorig jaar heeft ze hier ook gereden en vond het een erg leuke baan. Shana heeft er erg veel zin in en kan niet wachten tot het starthek valt ! De week erna is meteen de 2de wedstrijd voor het WK in Portugal, hier is ze nog nooit geweest, maar op de filmpjes ziet dat er ook erg mooi uit. Shana gaat vanuit Italië terug naar huis, zo kan ze de hele week goed uitrusten en vliegt ze op vrijdag samen met Freek naar Portugal. Papa en mama gaan de lange trip van 2200km met de bus doen en rijden meteen vanaf Italië door.

 

“Shana: ik heb er erg veel zin in, de laatste WK die ik heb gereden was in Loket in de zomer. Dat is al weer een tijd geleden en kan niet wachten tot het starthek valt. De baan in Italië is erg mooi en Portugal ziet er ook goed uit. Tot slot wil ik graag iedereen bedanken die het mogelijk maakt dat ik al deze wedstrijden kan rijden. Alle sponsors, club van 100 en mijn familie !!”

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search