In Overige

In het weekend van 14/15 april stond de 2de wedstrijd voor het wk dames op de planning. Deze wedstrijd werd verreden in Agueda, Portugal. Voor het weekend was er veel regen voorspelt, maar het weer was goed. Shana was erg gebrand op een beter resultaat dan in Italie. Ondanks alle voorspelde regen, was het gelukkig droog en lag de baan er op zaterdag goed bij. Wel erg veel sporen en erg technisch. Het rijden ging goed en ze had een 7de tijd in de training.
De 1ste manche pakte ze een goede start, maar helaas kwam ze in de 2de bocht in contact met een andere rijder waardoor ze viel. Hierdoor moest ze als laatste beginnen aan de wedstrijd, het rijden ging erg goed en finishte op een 11de plaats.

In de nacht van zaterdag op zondag had het best veel geregend, waardoor de baan op zondagmorgen erg modderig was. De 2de manche pakte ze weer een goede start en begon op plaats 4, ze probeerde haar eigen wedstrijd te rijden en niet te vallen. Het was heel erg zwaar en diepe sporen. Het rijden ging super en finishte op plaats 5. Totaal over het weekend een 8ste plaats ! Zeer tevreden over het rijden dit weekend.

Ze staat nu op een 11de plaats in de tussenstand.

 

Over 4 weken is de volgende WK wedstrijd in Duitsland.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search