In Overige

Afgelopen weekend was de 3de wedstrijd voor het EK dames in Stryków (Polen). Met een voorsprong van 12 punten vertrok Shana met volle moed en ze had er erg veel zin in.

Op Zaterdag ging het rijden lekker, een 2e tijd in de vrije training, een 1ste tijd in de tijdtraining en een 2de plaats in de kwalifcatiewedstrijd, na een slechte start. Het rijden ging soepel en ze voelde zich goed op de motor.

Op Zondag tijdens de 1ste manche begon Shana op een 2de plaats aan de wedstrijd, ze kon het verschil niet maken en finishte op plaats 2. De 2de manche was totaal anders, na de eerste manche was het veel gaan regenen en dat stopte ook niet meer. De baan was erg modderig en Shana reed de hele manche aan de leiding. Twee ronden voor het eind gleed ze onderuit in een bocht, en reed weer verder op plaats 3. Maar door haar val zat er veel modder tussen de voorrem, waardoor het voorwiel aanliep. Hierdoor kwam ze nog een keer ten val. Het kostte haar veel tijd, om het wiel en de voorrem weer los te krijgen, waardoor ze erg teleurgesteld op een 10de plaats over de finish kwam.

Door deze uitslag is ze helaas veel punten verloren, waardoor ze niet meer aan de leiding staat in de tussenstand. Op 7 en 8 juli is de finale in Markelo. Shana gaat er alles aan doen om toch de overwinning te halen !!!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search