In Overige

Aankomend weekend stond de finale voor het Europees Kampioenschap in Markelo op het programma voor Shana. Ze had er erg veel zin in. Alle wedstrijden stond ze aan kop tot de laatste manche in Polen, waar ze te kampen kreeg met een grote tegenslag. Ze zakte naar de 2e plaats, maar nog niks aan de hand want ze zou de de schade in Markelo nog kunnen herstellen. Helaas kregen wij afgelopen maandag te horen, dat de wedstrijd in Markelo is afgelast in verband met brandgevaar door de droogte. Hier hadden we natuurlijk nooit op gerekend ! Dit is voor Shana natuurlijk een grote domper en ze baalt er enorm van. Dit zijn helaas dingen waar je zelf geen controle over hebt. Shana heeft dit seizoen erg hard gewerkt om de EK titel binnen te halen. Zo zie je maar dat er tot op het laatste moment van alles kan veranderen. Shana zal zich verder volledig focussen op de laatste 2 WK wedstrijden.

Op 13, 14 en 15 juli zal Shana op uitnodiging van de organisatie van de Zwarte Cross deelnemen met een wild.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search