In Overige
Het motocrossseizoen begint dit weekend echt, met de Britse GP. Freek en Shana van der Vlist uit Apeldoorn zien nog genoeg uitdagingen op hun pad liggen.

Freek van der Vlist (23) kan over 2018 geen juichverhalen vertellen. Het uitstapje van de Apeldoornse motorcoureur naar het Carglass Honda team was immers geen succes. In het nieuwe seizoen rijdt Van der Vlist met een privé-team én weer op de vertrouwde KTM-motor.

Zus Shana van der Vlist (19) heeft juist een nieuwe KTM ontvangen. Zij moet vooral buiten de wedstrijden om meer meters maken om het gat met de beste coureurs van de wereld te verkleinen. ,,Ik heb deze winter net zoveel kracht- en conditietraining gedaan als vorig jaar, maar heb al heel veel op de motor getraind.”

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search