In Overige

Na een lange periode van 11 weken heeft Shana gister haar motortraining weer kunnen hervatten. In januari schoot haar rechterschouder uit de kom tijdens een training. Dit was natuurlijk een grote domper, maar ze liet haar hoofd niet hangen. Gelijk is ze begonnen met trainen, om zo snel mogelijk weer fit op te motor te kunnen stappen.

Een paar keer per week moest ze naar de fysiotherapeut, Fitfactorij in Amersfoort, en daarnaast nog de oefeningen/trainingen thuis.  Ze heeft hard gewerkt en het herstel is goed verlopen. Gisteren mocht ze weer de motor op en daar had ze natuurlijk erg veel zin in. Het was natuurlijk nog even afwachten hoe haar schouder  zou aanvoelen tijdens het rijden, maar gelukkig is alles goed verlopen en voelde het goed aan. Nu kan ze naast haar fysieke trainingen ook de motortrainingen weer opbouwen.

De wedstrijden zijn al meerdere malen uitgesteld en in dit geval was dat voor Shana niet zo erg. Ze heeft nu gelukkig nog tijd om weer helemaal fit te worden en het goede gevoel op de motor terug te krijgen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search