In Overige

In het weekend van 26 Juni stond de 2de wedstrijd voor het Europees kampioenschap op de kalender. Het werd verreden op het mooie circuit in Esanatoglia, Italië. Het was een mooie harde baan met veel hoogteverschil. 

Op zaterdag gebruikte Shana haar tijd goed om te wennen aan de baan. In de kwalificatieheat had ze geen goede start en kwam niet helemaal in haar ritme. Zo finishte ze als 6de, niet helemaal tevreden, maar de punten worden verdeeld op zondag. 

Op zondag ging het rijden al een stuk beter. De eerste manche was ze niet goed weg en ze begon als 11de aan de wedstrijd. Al snel kwam ze terug naar plaats 8, waar ze voor lange tijd heeft gereden. De laatste paar ronden ging ze in de aanval en wist zo nog veel meiden in te halen, om zo als 3de te finishen. 

De tweede manche had ze een goede start en begon op plaats 2 aan de wedstrijd. De druk van achter was groot en ze maakte een klein foutje en viel terug naar de 3de plaats. Ze gaf niet op en vocht zich terug naar plaats 2 met het oog op de leiding. Er kwamen mooie gevechten, maar ze moest genoegen nemen met een 2de plaats.

Met een 3de en 2de plaats was ze totaal 2. Ook is ze in het klassement een plaatst omhoog gegaan en staat nu 2.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search