In Overige

Afgelopen weekend had Shana de eerste wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap in Axel. 

In de training zette ze een 3de tijd, dus ze kon een mooie plek uitkiezen achter het starthek.

De eerste manche pakte ze een goede start en op plaats 3 begon ze aan de wedstrijd. De eerste paar ronden kon ze de leidende dames goed volgen, maar ze begon teveel fouten te maken waardoor ze de aansluiting verloor. Op een 3de plaats kwam ze over de finish, maar ze was niet tevreden met het rijden.

De tweede manche pakte ze een mindere start en op plaats 7 moest ze beginnen. Heel snel ging ze in de aanval en lag na 1 ronde al op plaats 3. Ze hield het tempo hoog en ditmaal had ze wel een goed ritme. Ze kon de 2de dame inhalen en ze begon ook in te lopen op de leidster. Helaas niet gelukt de 1ste plaats te pakken , waardoor Shana op plaats 2 over de finish kwam.

Met en 3de en 2de plaats was ze totaal 2. De volgende wedstrijd is aankomend weekend in Estland. Een wedstrijd voor het Europees kampioenschap.

 

Foto: Marc Roos

Recent Posts

Start typing and press Enter to search