In Overige
Afgelopen Zondag had Shana de derde wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap in Varsseveld. Door de vele regen was de baan veranderd in een grote modderpoel.
In de tijdtraining kwam ze al in de 2de ronde ten val, waardoor alles gelijk helemaal vies was. Ze maakte een pitstop voor schone handschoenen en probeerde haar tijd daarna nog te verbeteren. Dit lukte helaas niet en ze had een 6de tijd. Zeker niet wat ze wou.
In de 1ste manche was ze erg goed weg bij de start en ze kwam als eerste uit de bocht. Helaas maakte ze gelijk een foutje en viel terug naar een 3de plaats. Het rijden ging niet naar haar zin en ze kon het verschil niet maken. De hele manche heeft ze op een 3de plaats gereden en daar is ze ook gefinisht. Zelf toch niet helemaal tevreden.
De 2de manche werd afgelast door de aanhoudende regen.
Aankomend weekend is de finale van het ONK in Westerbork. Op dit moment staat ze 2de in de tussenstand.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search