In Overige

Zondag was alweer de laatste wedstrijd voor het ONK, de wedstrijd werd verreden in Westerbork.

 

Shana had er veel zin in en de baan lag er erg mooi bij. In de training ging het rijden meteen lekker en ze zette een 1ste tijd.

In de 1ste manche pakte ze de kopstart en ze reed op kop. Helaas kwam ze in de 3de ronde ten val en verloor hierbij kostbare tijd. Ze viel terug naar plaats 3 en ze is daar ook gefinisht. Het rijden ging niet helemaal lekker en ze had geen goed ritme.

De 2de manche was ze uit op revanche. Weer pakte ze de kopstart en ze eerste paar ronden reed ze wiel aan wiel met de 2de dame. Ze liet zich niet gek maken en wist het tempo goed hoog te houden en wist de manche te winnen met een voorsprong van 18 seconden.

Met een 3de en 1ste plaats was ze 2de totaal. In het kampioenschap is ze ook 2de geworden.

 

Aankomend weekend heeft ze de 5de wedstrijd voor het WK dames in Spanje

Recent Posts

Start typing and press Enter to search