In Overige

Afgelopen weekend stond voor Shana haar eerste wedstrijd van dit seizoen op de planning. WK Mantova (Italie)

In de trainingen gebruikte Shana haar tijd goed om de baan te verkennen. Het rijden ging goed en ze kon in de tijdtraining een 6e tijd neerzetten. Een prima tijd voor een goede plek achter het starthek.

Op zaterdagmiddag had ze de eerste manche. Ze was goed weg bij het hek, maar werd in de eerste bocht ver naar buiten gedrukt. Als 7de begon ze aan de wedstrijd en ze kwam moeizaam in haar ritme. Nadat ze op de 6de plaats was aangekomen, reed ze de hele wedstrijd alleen. Op een 6de plaats kwam ze ook over de finish en ze was niet tevreden over het rijden en wist dat het beter kon.

Op zondagmorgen had ze de tweede manche. Ze vertrok weer goed bij de start en kwam als 3de uit de eerste bocht. In de eerste twee ronden verloor ze een aantal plaatsen, maar daarna herpakte ze zich erg goed. Ze kwam terug naar plaats 4 met de aansluiting op de 3de plaats. Ze was blij het weekend goed af te sluiten. Goede punten voor het klassement en de kop is eraf.

Met een 6de en 4de plaats was ze totaal 5. De volgende WK wedstrijd is in Portugal. 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search