In Overige

Afgelopen weekend was de tweede wedstrijd voor het ONK dames in Eersel. Een baan waar ze al heel lang niet geweest was. De dames reden als eerste en  daardoor was de baan in de training nog erg vlak en snel. Het rijden ging niet super en ze moest genoegen nemen met een 3de tijd.

In de 1e manche kwam ze goed weg bij de start en begon op kop aan de wedstrijd. Helaas maakte ze in de eerste ronde een paar foutjes waardoor ze terugviel naar een 3de plaats. Ze probeerde het tempo hoog te houden en zo de aansluiting niet te verliezen. Dat ging erg goed, totdat ze in de 6de ronde hard ten val kwam. Ze verloor hierbij meer dan 40seconden, maar reed de wedstrijd wel uit en finishte nog op een 3de plaats. 

De tweede manche begon ze op een 2de plaats aan de wedstrijd. Gelijk had ze niet echt het goede ritme, waardoor haar snelheid te lag was. Ze viel terug naar een 3de plaats, maar constante ronde tijden kon ze in de negende ronde de 2de plaats terugpakken. Ze reed de wedstrijd gecontroleerd uit op een 2de plaats en dat was ook genoeg voor een 2de plaats in de totaal uitslag.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search