In Overige

Zondag had Shana de 4de wedstrijd voor het ONK dames in Berghem. Een baan waar ze al veel meters heeft gemaakt.

Foto: Eric Laurijssen

De dames reden samen met de veteranen en de cup 125 en mochten als eerste trainen. De baan was erg vlak en snel. Ze zette een 2de tijd neer en had lekker gereden.

In de 1ste manche was de baan al een stuk zwaarder en de regen was ook begonnen. Ze was niet goed weg bij de start, maar lag al snel op een tweede plaats. Helaas kreeg ze in de tweede ronde een probleem met haar achterrem systeem. Hierdoor heeft ze de hele manche zonder rem moeten rijden en hier baalde ze erg van. Ze finishte nog wel op plaats 2, maar had zeker niet lekker gereden.

De 2de manche was ze een stuk beter weg en na één ronde lag ze op plaats twee. Er volgde een mooi gevecht met Lynn en aan het eind van de manche kon Shana de aanval inzetten en zo de leiding overnemen. Het rijden ging goed en ze kwam als 1ste over de finish.

Totaal was ze ook 1. In de tussenstand staat ze op een 2de plaats en de finale is over twee weken in Boekel.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search