In Overige

De derde wedstrijd voor het Wereldkampioenschap in Spanje, verliep niet volgens plan. De afgelopen weken, na Zwitserland, had Shana eindelijk de motortraining weer hervat.

Met haar enkel ging het steeds beter en ze had nog weinig last met rijden. Na de trainingssessies van de afgelopen weken ging ze met veel meer vertrouwen richting Spanje. Het goede gevoel begon terug te komen en ze had steeds meer vertrouwen in haar enkel en het rijden.

Tijdens de vrije- en tijdtraining in Spanje ging het rijden niet goed. Ze reed echt verstijfd waardoor ze slechts een 19de tijd zette. Toch was ze zelf erg gebrand om het in de wedstrijd beter te doen.

Bij het vallen van het starthek de eerste manche kwam ze super weg. Het leek erop dat ze de eerste bocht bij de top 5 ging in sturen. Helaas net voor de bocht werd ze vanuit ze rechterkant aangereden en hierdoor kwam ze ten val. Omdat ze voorin lag kwam de rest er nog aan en werd ze helaas nog door twee meiden aangereden. Hierbij werd haar enkel weer geraakt, waardoor ze gelijk weer de pijn voelde. De wedstrijd was van korte duur.

Op zondagmorgen toen ze wakker werd, was er nog weinig verbetering in de enkel en besloot ze de tweede manche niet te starten.

De komende tijd zal in het teken staan van herstellen en zorgen dat de enkel weer flexibel en sterk word. Tot nu toe zit het Shana nog niet mee dit seizoen, maar ze is een vechter en erg gebrand om weer sterk terug te komen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search