In Overige

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al een tijdje in volle gang en na de Kerst vertrok Shana naar Spanje om daar wat trainingsuren te maken op de harde ondergrond. De 2024 Yamaha is op veel vlakken veranderd en in Spanje kon ze goed wat uren maken met de nieuwe motor. Het gevoel was gelijk goed en ze kon snel wennen.  Voor 2024 heeft ze de overstap gemaakt naar de vering van Reiger en in Spanje was het de eerste keer op de harde baan met de nieuwe vering. Ze heeft aardig wat dingen geprobeerd en na 6 dagen op de motor had ze veel informatie waar ze in het jaar veel aan gaat hebben.

De laatste paar maanden is het weer in Nederland erg slecht en na veel uren in Grevenbroich, was het super om in de zon in Spanje te gaan trainen. Onder leiding van Marcel Hartman, heeft ze samen met de groep 6 dagen getraind op verschillende soorten circuits. Ze is nu weer terug in het koude Nederland, waar de voorbereiding wordt voortgezet. Shana kijkt tevreden terug naar de trainingsstage en heeft veel vertrouwen voor het nieuwe seizoen.

In 2024 gaat Shana het volledige WK seizoen rijden, een aantal EK wedstrijden en in Nederland gaat ze tussen de jongens strijden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search