In Overige

Afgelopen weekend was de 2de wedstrijd voor het ONK dames in Harfsen. Met een 3de en 1ste plaats werd Shana 2de overal.

 

In de 1ste manche werd Shana aangetikt met de start, maar kwam toch op plaats 4 uit de eerste bocht. De eerste ronde maakte ze nogal wat mee, waardoor ze een aantal ronden te afwachtend reed. Hierdoor verloor ze meteen veel tijd op de koplopers. Toch kreeg ze haar ritme te pakken en kon het gat nog dichten naar nummer 2. Ze pakte nummer 2, 300 meter voor de finish, maar koos toen net de verkeerde kant met het inhalen van een achterblijver, waardoor ze niet meer vol gas kon en ze op de finishlijn werd teruggepakt. Het was een close finish met een achterstand van 0,1sec. Ze werd 3e en had er flink de smoor in. Ze pepte zichzelf weer op voor de 2e manche.

 

Hierin pakte ze de kopstart en had gelijk het goede gevoel. Ze heeft vanaf dat moment de hele manche aan de leiding gereden en met een voorsprong van 17sec gewonnen.

 

In de daguitslag werd ze 2de en in de tussenstand van het ONK staat ze nu op een 3de plaats.

 

De volgende wedstrijd (ONK) is in Oss op 19 september.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search