In Overige

Shana is weer thuis uit Italië, waar ze de 3de en 4de wedstrijd voor het WK heeft gereden. Beide wedstrijden werden verreden op het circuit in Mantova.

Op zaterdag ging het tijdens de trainingen erg goed en ze zat lekker op de motor. Helaas begon ze erg slecht aan de 1ste manche en moest veel rijdsters inhalen. Het rijden ging niet lekker en ze moest genoegen nemen met een 10de plaats.

De 2de manche was haar start weer niet super, maar ze maakte veel plaatsen goed in de 2de bocht. Het rijden ging veel beter en ze kwam als 7de over de finish.

Op Dinsdag was Shana gebrand op 2 goede manches. Met een goede tijdtraining, p6, ging ze met frisse moed de 1ste manche in.

Ze pakte een goede start en begon op plaats 5 aan de wedstrijd. Dit kon ze de eerste 15minuten goed volhouden met 3 meiden in haar achterwiel. De laatste paar ronden verloor ze haar ritme, waardoor ze het helaas niet kon houden en als 8ste over de finish kwam.

De 2de manche begon ze op plaats 12 aan de wedstrijd en zette meteen de aanval in. Ze reed een goede manche, met mooie gevechten met haar concurrenten. Als 7de werd ze afgevlagd.

In de tussenstand van het WK staat Shana nog steeds op de 7de plaats. De laatste wedstrijd is in Arco di Trento op 31 oktober. 

De volgende wedstrijd voor Shana is het ONK dames in Westerbork, 11 Oktober.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search